Nieuws

CORONAVIRUS EN ATV: Geen trainingen en activiteiten

13 maart 2020

CORONAVIRUS EN ATV

  • geen trainingen meer m.i.v. vrijdagmiddag 13 maart tot en met dinsdag 31 maart
  • baan, krachthonk, kantine en kleedkamers zijn gesloten
  • geldt voor de loopgroepen, wandelaars, triatlon en baanatletiek
  • tevens voor “jeugdsport kennismakingsproject” , “Start to run” , NSG-atleten, “trainingspakkenwedstrijden”
  • als uitvloeisel geen “Starmeeting” op 5 april voor de Pupillen en C-D-junioren baanatletiek.

Voor een nadere verklaring: zie hier onder.


CORONAVIRUS EN ATV (motivatie)

De ontwikkelingen rond de verspreiding van het coronavirus volgen elkaar snel op. In het nabijgelegen Noord-Brabant mogelijk het meest ingrijpend.

Dat raakt velen, niet in de laatste plaats patiënten en hun naasten. Alle maatregelen en adviezen van overheid en RIVM zijn er op gericht de gevolgen van deze virus-uitbraak in te perken dan wel te vertragen.


Donderdag 12 maart heeft onze regering maatregelen getroffen ter bestrijding van de verspreiding van het virus. Aansluitend heeft het NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen , waar onder oefen- , trainings-, en competitiewedstrijden af te gelasten. In elk geval tot en met dinsdag 31 maart.

Daarnaast heeft het kabinet opgeroepen de sociale contacten sterk te verminderen. Het NOC*NSF roept daarom de Nederlandse sport op andere clubactiviteiten zoals bijvoorbeeld trainingen en vergaderingen ook af te gelasten.


In het belang van bovenstaande doelstellingen heeft vrijdagmiddag 13 maart een afvaardiging van trainers, accommodatie-beheer en bestuur besloten bovenstaande maatregelen te onderschrijven.


MET INGANG VAN VRIJDAGMIDDAG 13 MAART 2020 ZIJN ER BIJ ATV GEEN TRAININGEN , WEDSTRIJDEN EN BIJEENKOMSTEN, VOOR ALSNOG TOT EN MET DINSDAG 31 MAART.

DE BAAN , DE KLEEDKAMERS, DE KANTINE EN HET KRACHTHONK ZIJN GESLOTEN.


Het bestuur vraagt uw begrip voor deze maatregel in het belang van de volksgezondheid en daarmee van ons allen.

Namens het bestuur,

Cees van de Ven, waarnemend voorzitter. 

Geen STAR meeting

13 maart 2020
Beste sportvrienden, De ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus in ons land volgens elkaar in hoog tempo… Meer..
 

CORONAVIRUS EN ATV

13 maart 2020
CORONAVIRUS EN ATV Geen trainingen , Accommodatie gesloten geen trainingen meer m.i.v. vrijdagmiddag 13 maart tot en met… Meer..
 
Terug naar boven