Hardlopen, Samen lopen bij ATV Venray!

Samen lopen bij ATV Venray!

Ben jij besmet met het hardloopvirus? Of wil je er juist graag beginnen met hardlopen maar weet je niet goed hoe? In beide gevallen ben je bij ATV Venray aan het juiste
adres.

             Voor Start to Run klik op de button in de menubalk


Atletiek en Triatlon Vereniging Venray (ATV) is een levende vereniging waar met hart en
ziel gesport wordt. Sporten is de gemene deler, naast een breed scala aan persoonlijke drijfveren. Van gezellig trimmen om fit te blijven tot het bereiken van een topprestatie: dit is allemaal mogelijk bij ATV Venray

Voor iedereen

Het is echter vooral ook een club waar plek is voor iedereen en waar ruimte is voor gezelligheid. We hebben een mooie kantine waar altijd iemand achter de bar staat zodat er na de training nog wat nagepraat kan worden. Verder zijn er in ons clubhuis kleedlokalen met douchegelegenheid en hebben we een in omvang beperkt krachthonk.
Voor een recreant loper bedraagt de jaarcontributie € 113,- (2017), hierin is tevens het lidmaatschap van de Atletiekunie inbegrepen met bijbehorende voordelen waaronder verzekeringen die voor alle leden gelden.

Samen lopen bij ATV Venray!


Hardlopen

Wij zijn een atletiekvereniging met vele leden uit Venray en de regio. We hebben een grote en enthousiaste hardloopgroep. Hier kan iedereen trainen op zijn eigen niveau. Voor de echte beginner verzorgen we twee keer per jaar de loopcursus Start to Run! Na deze cursus kun je met je “cursusgroep” doorgaan als trainingsgroepen. Om na een klein half jaar aan te sluiten bij onze vaste trainingsgroepen op dinsdag of donderdag. Je bent vrij hierin een keuze te maken en wisselen van groep is natuurlijk mogelijk.

Elke groep heeft een deskundige en ervaren trainer die voor elk lid van de groep aandacht heeft. Beginnende lopers hoeven zich geen zorgen te maken achterop te raken, de snellere loper hoeft niet bang te zijn te langzaam te moeten lopen, de trainingen worden zo ingedeeld dat iedereen zijn eigen looptempo kan bepalen. De trainingen zijn zeer gevarieerd en er is voor elk wat wils, van pittige tempotrainingen op de baan tot heerlijke duurlopen in het bos of buitengebied! Ook hierin zijn keuzes mogelijk.

Trainingstijden

De trainingen beginnen altijd om 19.00 uur op de atletiekbaan. Voor de beginners van Start to Run  gelden afwijkende trainingstijden. De trainingstijden zijn zaterdagmorgen vanaf 8.30 uur een dinsdagavond vanaf 19.00 uur. De cursus Start to Run start jaarlijks in maart en in september. www.yakultstarttorun.nl

Wedstrijden

Elk jaar organiseert ATV de Vlakwatercross, iedereen kan hieraan meedoen. Een overzicht van wedstrijden tref je aan in de hardloopkalender van de AtletiekUnie.

Ben je geïnteresseerd?

Meld je aan via de website (Lid worden) en dan mag je geheel vrijblijvend 4 weken gratis meetrainen alvorens je besluit lid te worden. Heb je nog vragen? Veel informatie kun je vinden op deze site, maar je kunt ook bellen of mailen naar Andre Jansen:

T   06-27113413
E  Lopersgroep@atvvenray.nl

Tot ziens bij ATV Venray!
Wij zullen je in ieder geval van harte welkom heten
Terug naar boven