Vacatures bij ATV.

Gezocht, dringend!

GEZOCHT trainer CD junioren.
Training op maandagavond.
Trainingstijden in overleg.

Assistent trainer.

Bij ATV is er al ongeveer 20 jaar een training voor NSG-atleten (personen met een verstandelijke handicap). Gerard Loeffen (oud sportleraar van Raayland) verzorgt dit jaar op dinsdag van 18.30-19.30  Behalve Gerard is er ook steeds een "assistent-trainer" die meestal gewoon meedoet maar in voorkomend geval met een groepslid even buiten de groep apart kan gaan zitten. We missen momenteel 1 assistent.

Wie ( jongen, meisje, man, vrouw) wil samen de ondersteuning verzorgen? Met z'n 2-en komt dat neer op ongeveer 20 dinsdagen per jaar. Met 3 assistenten maar 14 maal.

Voor meer informatie: Cees van de Ven  (cees.vandeven@home.nl - 0478586208)

Fotograaf.

Wie vindt het leuk om sportfoto's te maken?
Meld je even via de mail bij:  info@atvvenray.nl

Assistent (hoofd-)trainer triatlon.

Voor de wekelijkse zwemtraining op zondagmorgen van 09.00 tot 10.00 uur zoeken we een tweede trainer, voor assistentie en soms voor vervanging.

Tijdwaarnemer, lees meer!

Bediener Elektronische Tijdmeting

Sinds 2010 is ATV Venray in het bezit van een Elektronische Tijdwaarmeting (Time Tronics) om nu de huidige vrijwilligers te ondersteunen is men op zoek naar atleten, ouders of anderen die zich willen bekwamen in de bediening van deze elektronische tijdmeting.
Ervaring met het gebruik van computers is wel nodig om dit uit te voeren.


Werkzaamheden en frequentie
Opbouwen, verzorgen en afbreken van de elektronische tijd apparatuur voor circa 3-5 baanwedstrijden per jaar op onze eigen atletiek baan.

Voor aanmelding / meer info stuur mail naar: info@atvvenray.nl

Voorzitter

De enthousiaste bestuursleden van ATV Venray zijn op zoek naar een voorzitter om het team weer compleet te maken. Wie durft?
Terug naar boven