Website en mail.

Website en mail.

Algemeen.

De website van ATV Venray is gekoppeld aan de ledenadministratie, de contributie module en de mailboxen van de club en van diverse afdelingen. Nieuwsberichten, agenda's roosters en activiteiten met inschrijving, en diverse  opties maken deel uit van het systeem achter de website.Lidmaatschapsgegevens.

Om lid te worden van ATV Venray dienen de aanmeldgegevens op de website volledig te worden ingevuld. Nadat het lidmaatschap (je bent eerst een maand proeflid) door de ledenadministratie is geactiveerd  kan met een ontvangen link een eigen wachtwoord worden ingesteld waarmee ( met eigen mailadres en dit wachtwoord) op de site kan worden ingelogd in de MyClub omgeving.
Hier vind je je persoonlijke gegevens terug. Als er iets wijzigt (adres, telefoonnummer, bankgegevens etc.) dien je dat hier zelf aan te passen.
Afmelden als lid dient ook in de MyClub omgeving te worden gedaan.
De ledenadministratie kent een directe koppeling met de Atletiek Unie, waardoor de gegevens daar ook steeds up to date blijven.


Indeling binnen de vereniging.

Als je bent ingelogd zie je afhankelijk van je rol(len) in de club een aantal opties waaronder " Mijn gegevens" (persoonlijke gegevens zoals hierboven bedoeld), "Mijn teams"  ( de trainingsgroep waarbij je bent ingedeeld ) en soms  " Mijn Commissies" ( overige functies of activiteiten, bijvoorbeeld oud papier inzameling of juryleden waar je deel van uitmaakt).


Mail versturen naar een groep.

Het aanklikken van een van de groepen zoals hier bedoeld opent een lijst van personen die hier eveneens lid van zijn. Je ziet hier de namen, mailadressen en telefoonnummers. Met het knopje " nieuw teambericht" kan een mail worden verzonden naar deze hele groep of een selectie uit deze groep.
Een bijlage meezenden is eveneens mogelijk. Lees hier TEAMBERICHT VERSTUREN>


Info alleen voor leden.

Als je bent ingelogd zie je onder de rubriek " Over ATV" een pagina " Verslagen en teksten" . Hier vind je de statuten en het huishoudelijk reglement alsmede de privacyverklaring van ATV.
Ook staan hier verslagen van ledenvergaderingen, jaarverslagen en jaarrekeningen.
Terug naar boven