Start to Run

Start to Run 2017

Beginnen met hardlopen start op zaterdag 16 september 2017; 8:30 uur

Steeds vaker zie je groepen en individuele hardlopers. Ook jij wilt wel beginnen, hardlopen lijkt je wel wat want het is makkelijk in je drukke leven in te passen! Maar die eerste stap is zo lastig. Wat wie neemt zich niet regelmatig voor om te gaan lopen en eindigt dan toch weer op de bank of een terrasje? ATV Venray begrijpt dat en wil je graag helpen. Daarom bieden we het Start to Run programma aan.

Start to Run is gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’ ga je samen over die drempel heen. Start to Run is het beginnersprogramma van de Atletiekunie, dat door de ATV wordt verzorgd. Op zes zaterdagochtenden om 09.30 uur krijg je training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken in jouw omgeving. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Na zes weken ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen.

‘Ik wist niet dat ik dit in me had’ is een veel gehoorde reactie. Start to Run is het beste begin van je weekend. Je krijgt conditie en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel.

Twijfel nu niet langer en zet die eerste stap. Meld je aan voor de Start to Run training die binnenkort (locatie ATV Venray) van start gaat. Aanmelden voor Start to Run kan via www.yakultstarttorun.nl
 
Gratis Proeftraining, Start to Run
Twijfel je nog: 16 september 2017 is tegelijk een proeftraining, aanmelden via email: lopersgroep@atvvenray.nl 

Start to Run Venray

Terug naar boven