Start to Run

Start to Run 2019

Beginnen met hardlopen start op zaterdag 7 september 2019: 8:30 uur

Steeds vaker zie je groepen en individuele hardlopers. Ook jij wilt wel beginnen, hardlopen lijkt je wel wat want het is makkelijk in je drukke leven in te passen! Maar die eerste stap is zo lastig. Wat wie neemt zich niet regelmatig voor om te gaan lopen en eindigt dan toch weer op de bank of een terrasje? ATV Venray begrijpt dat en wil je graag helpen. Daarom bieden we het Yakunt Start to Run programma aan.

Start to Run is gezellig, leuk, sportief en met ‘medebeginners’ ga je samen in zeven zaterdagochtenden aan de slag. Elke zaterdag starten we om  08.30 uur en krijg je training van gekwalificeerde trainers op de mooiste plekken in jouw omgeving. De trainers geven je een goede basis met zowel theorie- als praktijkoefeningen. Op de 7e zaterdag (na zes weken training) ben je in staat minimaal drie kilometer aan één stuk hard te lopen. 
 

`Het draait om ontspannen hardlopen zonder blessures`

"De trainingen, die overigens geen moeite kosten, zijn in een ontspannen sfeer met verschillende trainingsvormen. We worden voorzien van deskundig advies want niets ontgaat de trainers. De tips en trucs zijn bedoeld om je zo ontspannen mogelijk te laten hardlopen. Alles ter voorkoming van blessures, daarom ook een rustige opbouw. Mocht je toch te hard lopen dan is er altijd wel een trainer die je afremt. Bijvoorbeeld met een zachte hand die een tikje op je arm geeft. Kortom: voorzichtigheid."‘Ik wist niet dat ik dit in me had’ is een veel gehoorde reactie. Start to Run is het beste begin van je weekend. Je krijgt conditie en raakt ook nog eens kilo’s kwijt. Kortom: een heerlijk gevoel.

Twijfel nu niet langer en zet die eerste stap. Meld je aan voor de Start to Run training die binnenkort (locatie ATV Venray) van start gaat. Aanmelden voor Start to Run kan via www.yakultstarttorun.nl
 
Gratis Proeftraining, Start to Run
Twijfel je nog: de eerste training is ook een proeftraining, aanmelden via email: lopersgroep@atvvenray.nl 
banner

Start to Run Venray

Terug naar boven