Nieuws

Nieuws week 44

29 oktober 2018

Start Limbracrosscircuit.

In Weert vond de eerste wedstrijd plaats van de Limbracrosscompetitie 2018 – 2019.

Door Julian van Rens en Chayel Bletterman werden podiumplaatsen behaald.

Julian werd derde bij de Jongens  D door de 2215 meter af te leggen in 8:46 min. Eveneens een derde plaats werd behaald door Chayel in een tijd van 6:10  min over 1495 meter. De resultaten van de overige ATV Venray deelnemers staan op www.limbracross.nl

Wintertraining pupillen.

Vanaf 24 oktober 2018 zijn de  zaaltrainingen voor de pupillen gestart. Deze trainingen vinden plaats in Sporthal de Weert, Kruidenlaan 103 te Venray  op woensdag 18.00 - tot 19.15 uur. De bostrainingen zijn gestart op  zaterdag 27 oktober en zijn van 10:00 tot 11:15 uur. Vertrek vanaf zwembad Laco.

Uitslagen:

Bronzen medaille NK marathon voor Gerda Peeters

Gerda Peeters heeft bij het NK marathon in Amsterdam een fraaie bronzen medaille gewonnen in de categorie V65 met haar marathontijd van 4:12.42 uur.

In die marathon van Amsterdam liep Ron Smits  M50 de 42,195 km in een tijd van 4:12,42 uur. Martin Michels finishte in de prima tijd van 3:53.00 uur

Bij de Genneperheiloop die plaats vindt in een heidegebied van Staatsbosbeheer, behaalde Roy Dennemans op de 5 km een zevende plaats in de tijd van 20:16 min. In de categorie M50 werd Frans Deenen eerste in 20:08 min, Mart van Rooij werd tweede in 21:11 min en Jan Poels einde met 22:24 min als vijfde in die categorie.

Een week na de start van de competitie voor de U16/U14-junioren in Venray, begon die voor de volgende leeftijdscategorie – de… Meer..